BBQ Arrangementen

BBQ arrangement A 21,50 p.p.
Dit arrangement bestaat uit 4 vleessoorten, een hamburger, worst, kipsaté en sjasliek, diverse salades, sauzen, brood en frites.

BBQ arrangement B 25,00 p.p.
Dit arrangement bestaat uit 4 vleessoorten, een hamburger, worst, kipsaté en sjasliek, 1 vissoort, een gamba- spies, diverse salades, sauzen, brood en frites.

BBQ arrangement C 29,00 p.p.
Dit arrangement bestaat uit 4 vleessoorten, een hamburger, worst, kipsaté en sjasliek, 2 vissoorten, een gamba- spies en een zalmpakketje, diverse salades, sauzen, brood en frites.

BBQ arrangement junior 12,50 p.p. (voor kinderen van 4-12 jaar)
Dit arrangement bestaat uit 3 vleessoorten, een hamburger, worst, kipsaté, sauzen, appelmoes, brood en frites.

Om uw arrangement compleet te maken kunnen wij u voorzien van een professionele audio installatie die door u gebruikt kan worden tegen een vergoeding van 25,00. Hierop kunt u diverse cd’s of uw randapparatuur aansluiten. Ook kunnen wij voor u een DJ met geluid- en lichtinstallatie verzorgen. Muziekkeuze is met u in overleg. Kosten inhuren vanaf 450,00 incl. Een door u verzorgde muziekartiest of DJ is in overleg met de directie. Strandhuis de Golfslag kan voor u bemiddelen in een keuze voor een live act of band.

Nagerechtarrangement A 3,50 p.p.
Schepijs buffet met chocolade- en vanille-ijs, slagroom

Nagerechtarrangement B  5,00 p.p.
Schepijs buffet met poffertjes

 

Offerte aanvragen

Kies een datum (verplicht)

Geef een gewenste begintijd door (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

Gewenst BBQ arrangement (verplicht)

Indien u met kinderen van 4 tot 12 jaar wilt komen, geef in het onderstaande veld dan aan hoeveel.

U kunt ook kiezen voor een nagrechtarrangement

Aanvullende informatie

Na het verzenden van dit formulier ontvangt u binnen een dag een reactie van ons. Heeft u dringende vragen neemt u dan contact op via 0800-6080

Mocht u na verzending geen ontvangstbevestiging hebben ontvangen, dan kan het zijn dat deze in uw spambox terecht is gekomen.