BBQ Arrangementen

BBQ arrangement A 21,50 p.p.
Dit arrangement bestaat uit 4 vleessoorten, een hamburger, worst, kipsaté en sjasliek, diverse salades, sauzen, brood en frites.

BBQ arrangement B 25,00 p.p.
Dit arrangement bestaat uit 4 vleessoorten, een hamburger, worst, kipsaté en sjasliek, 1 vissoort, een gamba- spies, diverse salades, sauzen, brood en frites.

BBQ arrangement C 29,00 p.p.
Dit arrangement bestaat uit 4 vleessoorten, een hamburger, worst, kipsaté en sjasliek, 2 vissoorten, een gamba- spies en een zalmpakketje, diverse salades, sauzen, brood en frites.

BBQ arrangement junior 12,50 p.p. (voor kinderen van 4-12 jaar)
Dit arrangement bestaat uit 3 vleessoorten, een hamburger, worst, kipsaté, sauzen, appelmoes, brood en frites.

Om uw arrangement compleet te maken kunnen wij u voorzien van een professionele audio installatie die door u gebruikt kan worden tegen een vergoeding van 25,00. Hierop kunt u diverse cd’s of uw randapparatuur aansluiten. Ook kunnen wij voor u een DJ met geluid- en lichtinstallatie verzorgen. Muziekkeuze is met u in overleg. Kosten inhuren vanaf 425,00 incl. Een door u verzorgde muziekartiest of DJ is in overleg met de directie. Strandhuis de Golfslag kan voor u bemiddelen in een keuze voor een live act of band.

Nagerechtarrangement A 3,50 p.p.
Schepijs buffet met chocolade- en vanille-ijs, slagroom

Nagerechtarrangement B  5,00 p.p.
Schepijs buffet met poffertjes

U kunt bij de BBQ arrangementen ook een drankarrangement boeken. Kijk op de pagina Drankarrangementen voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Kies een datum (verplicht)

Geef een gewenste begintijd door (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

Gewenst BBQ arrangement (verplicht)

Indien u met kinderen van 4 tot 12 jaar wilt komen, geef in het onderstaande veld dan aan hoeveel.

U kunt ook kiezen voor een nagrechtarrangement

U kunt ook kiezen voor een drankarrangement

Aanvullende informatie

Na het verzenden van dit formulier ontvangt u binnen een dag een reactie van ons. Heeft u dringende vragen neemt u dan contact op via 0800-6080

Mocht u na verzending geen ontvangstbevestiging hebben ontvangen, dan kan het zijn dat deze in uw spambox terecht is gekomen.